VÄLKOMMEN TILL EOLSHÄLLS 4H!

En ny kalv har fötts på gården! Hon har nu fått sitt namn. Hon heter Luna!

Hos oss kan du få

OCH MYCKET MER...

Vi på Eolshälls4h-gård är måna om din integritet och att du skall känna dig trygg med vår behandling av personuppgifter. I enlighet med den nya dataskyddförordningen (GDPR) har vi uppdaterat vår policy för insamling och behandling av personuppgifter. Klicka här för att läsa hela vår uppdaterade policy.

 

Sommarkanin!

Vill du låna sommarkanin? Så här går det till:
Målsman är huvudansvarig för att kaninens skötsel sker enligt det kaninskötarkontrakt man får med sig hem. Man kan endast låna kanin under juli månad -man lånar hela månaden (kan man bara kortare tid skriver man upp sig som reserv). Man köper kaninens foder för månaden på gården (kaninernas matsmältning är mycket känslig och de måste äta samma mat de vant sig vid för att de ska hålla sig friska)- kostnaden brukar bli runt 500 kr (15 kg hö, lite pellets, halm och spån). Man är ansvarig för kaninens saker man lånar med hem och man behöver ersätta dem om de går sönder eller kommer bort.

Kaninhotell

Har du kanin eller marsvin och ska åka bort utan att kunna ta med de minsta familjemedlemmarna? Då kan de få bo hos oss ett tag.

Detta kostar 60 kr/ dygn och individ för medlemmar och 70 kr/ dygn för ej medlem.

Maila förfrågan till gården.

 

Behöver ni bra gödsel?

Vi säljer av prima kvalitet. Beställ vad ni vill ha (ko och/ eller häst), så plockar vi ihop åt er.

1 st säck kostar 30kr.

Har ni egen säck och vill plocka ihop gödsel själva så går detta att ordna. Detta är en gratis möjlighet! Ring gården för instruktion om hur detta går till.

 

 

Mottages gärna:

Glasflaskor med skruvkork

Små glasburkar

Äppelkvistar och grenar

kaninburar- inne och ute

kaninselar

Transportburar

Har ni detta överblivet hemma?

Lämna då gärna in det på gården,det går bra att lämna mellan kl 8-19 vardagar och 8-17 helger.